+31 (0)6 4390 4533 mariska@meergroei.org

Over mij

Ik ben Mariska van Geffen, begin jaren zeventig geboren in Zaltbommel. Als kind vond ik het heerlijk om in bomen te klimmen en buiten te spelen, binnen kon ik mij urenlang verliezen in het lezen van boeken en het luisteren naar muziek.

Op mijn 20e vertrok ik naar Utrecht, waar ik mijn passie voor muziek heb kunnen vormgeven als (hobby-)DJ in verschillende uitgaansgelegenheden. Overdag werkte ik in diverse rollen en functies in even zo diverse, commerciële organisaties.

Enkele jaren later volgde ik de liefde naar Amsterdam. Met haar reis ik graag naar verre en minder verre landen en op het Afrikaanse continent ontdekte ik mijn passie voor de natuur en haar bewoners. Op geen enkele manier kom ik meer tot rust dan kijkend naar dieren in hun natuurlijke omgeving. Als gevolg daarvan heb ik mij als vrijwilliger verbonden aan Stichting AAP.

Eind jaren negentig startte ik bij Delta Lloyd, waar ik de mogelijkheid benutte om mezelf te ontplooien, ik behaalde mijn verzekeringsdiploma’s en rondde in 2014 mijn Master Bedrijfskunde af. Mijn kennis ligt op het gebied van verandermanagement en organisatiecultuur.
Daarnaast heb ik een passie voor leiderschap, communicatie en persoonlijke groei. Ik heb ruime ervaring in de verzekeringsbranche en heb een coachende en inspirerende stijl van leidinggeven.

Als verkoopmanager van een binnendienstteam ontstond mijn passie voor het coachen en begeleiden van mensen. Ik heb een bepaalde gevoeligheid voor anderen en kan mij goed inleven in hoe anderen de wereld ervaren. Ik voel mij oprecht betrokken bij de ander. Het is mijn kracht om echt naar mensen te luisteren en te begrijpen wat een ander motiveert en bezig houdt.

De opleiding Meesterlijk Coachen van De Academie voor Zijn was een welkome aanvulling op mijn persoonlijke groei als mens en als coach. Tijdens deze opleiding heb ik geleerd met openheid en nieuwsgierigheid in het leven te staan. Ik geloof in een omgeving waarin iedereen vanuit eigen identiteit het beste functioneert. Een omgeving waarin zelfonderzoek en ontwikkelen centraal staat.


https://meergroei.org/cookie-beleid